10 Şubat 2012 Cuma

Cuma Sürprizi :) "Emzirme Bileziği" ve "Hamile Bandı"/ Surprise Gifts for friday "Milk Bands" and "Pregnancy Waist Band"



Herkese Merhaba!

Hediye almak da vermek de beni çoook mutlu ediyor...Hiç beklemediğiniz bir anda ,sürpriz bir şekilde verilen hediyelerin tadı daha bir başka oluyor :)

Bu cumanın benim için  farklı bir tadı oldu...

Sevgili arkadaşım Dilek,aynı zamanda kendisi "Ay kızım Gün Kızım" bloğunun da sahibidir ,bana daha önce hiç görmediğim "Emzirme  Bileziği"ile "Hamile Bandı"  almış..

Hiç beklemediğim anda gelen bu güzel,değişik hediyeler için kendisine tekrar çooooookk teşekkür ediyorum :)Kesene bereket arkadaşım :)


Hemen hediyelerimi gösteriyim :) Belki benim gibi bilmeyenler vardır.....Ben her iki ürünü de daha önce görmemiştim açıkçası...

Tecrübeli anne  olmak bir başka tabi :) Daha Dilek'ten öğreneceğim çoook şey var ;)


Hediyelerimin İlki ;

Milk Bands Emzirme Bileziği


Mavi
Bu bilezik annelerin emzirme sıklıklarını,sürelerini takip edebilmeleri için tasarlanmış..




 Milk Bands Nedir?


(Fotoğraf ve ürüne ait bilgiler ürünün sitesi olan http://www.milkbandsturkiye.com/'dan alınmıştır)


Milk Bands ™ bir annenin bebeğini hızlı ve pratik olarak en son hangi göğsü ile beslediğini, bileziği içe-dışa çevirerek basitçe belirlenmesini sağlayan özel olarak tasarlanmış emzirme bileziğidir.

Milk Bands ™ Emzirme bilezikleri, bebeğinizin ne kadar ve hangi zamanda beslendiğini takip etme gibi çok amaçlı kullanılabilecek zaman ölçen kaydırıcılara sahiptir.

Kullanım


Milk Bands™ emzirme bilezikleri size en son hangi taraftan emzirdiğinizi içe dışa çevirerek - bilekten bileğe geçirmeden hatırlatır! Eğer sağ elinizi kullanıyorsanız, Milk Band 'ı sol bileğinize takın.
Tüm BantlarEmzirme bileziğini bileğinize en son emzirmeye başladığınız taraf (RIGHT-sağ yada LEFT-sol) dışa gelecek şekilde yerleştirin. Tekrar emzirmeye hazır olduğunuzda en son hangi göğüsten beslemeye başladığınızı hatırlamak için emzirme bileziğinize bakın ve bileziği gerekli şekilde içe-dışa çevirin.

Emzirme bileziğini tekrar besleyinceye kadar daima en son emzirdiğiniz tarafı gösterir şekilde bırakmayı unutmayın. Bu kadar kolay!

Kaydırıcının birini 0 saat posizyonuna ve diğer kaydırıcıyıda 0 dakika posizyonuna getirerek başlayın.

Her beslemeyi en küçük 5 dakikalık dilimler ile takip edin. Dakika kaydırıcısını 0 pozisyonu doğrultusunda kaydırın.

Bakım bileziğini içini-dışına çevirdiğinizde önceki beslemenin ne kadar sürdüğünü görebilirsiniz.

Günde toplam kaç dakika emzirdiğinizi hesaplayabilmek için emzirme dakikalarini yaklaşık olarak takip edin ve buna göre dakika kaydırıcıyı ilerletin. 60 yada daha fazla dakikaya ulaştığınızda saat kaydırıcıyı sıfır pozisyonundan 1 pozisyonuna ilerletin ve tekrar dakika eklemeye başlayın!

Detaylı bilgi için tık tık

Bebişim sağ salim gelsin,kullandıktan sonra da yorumlarımı paylaşmak istiyorum :)


İkinci Hediyem ise;

Momidea Hamile Bandı;

Bu ürün kıyafetlerinizi hamilelik döneminizde de giyebilmeniz için tasarlanmış...Gömlek,t-shirtlerinizin üzerine giyiyorsunuz.Hediye saç bandı ile takım da yapabiliyorsunuz...




Detaylı bilgiyi  ürünün sitesi olan  http://www.momidea.net/
'den alabilirsiniz.( Fotoğraflar da ordan alınmıştır )


Hi all;

Giving and getting gifts always  make me happy...

My dear friend Dilek,also she  is the owner of "Ay Kızım Gun Kızım" gave me these lovely presents.

First one is;

Milk Band









Milk Bands™ are a uniquely designed nursing bracelet that enables the mother to quickly and conveniently identify which breast she last used to feed her baby by simply turning the bracelet inside-out!

Milk Bands™ breastfeeding bracelets have time measuring sliders that can be used for multiple purposes such as tracking how long your baby fed or what time!

Milk Bands™ breastfeeding bracelets remind you which side you last fed from by flipping it inside out - not swapping it from wrist to wrist! If you’re right-handed, wear the Milk Band on your left wrist and vise versa.



Place the nursing bracelet on your wrist so the side you last began feeding from is facing outward (RIGHT or LEFT). When you’re ready to feed again, look at your breastfeeding bracelet to remember which breast you last started feeding from and flip the bracelet inside-out as needed.


Resources: http://www.milkbands.com/

The sceond  one is;

Pregnancy Waist Band


New style for pregnant mothers. You can wear it on your shirt while going to work and complete this chicness with your jacket, or you can wear it on your t-shirt!




Resource:http://www.momidea.net





Thanks   to Dilek for these Lovely presents :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder